GRILLA När glöden blivit gråvit är det dags att börja grilla. Lägg bisonburgarna på grillen och grilla i cirka 3 min på en sida innan burgarna vänds första gången. Vänd därefter ett par gånger tills bisonburgarna grillats totalt ca 12 min* (gäller fryst bisonburgare). För tinad bisonburgare räcker 9-11 min*.

STEKA När matfettet fått lite färg och slutat bubbla är det dags att lägga bisonburgarna i stekpannan. Sänk värmen till halv effekt och stek bisonburgarna cirka 3 min på ena sidan innan de vänds fösta gången. Vänds ytterligare några gånger till bisonburgarna stekts ca 9 min* (gäller fryst bisonburgare). För tinad bisonburgare räcker 5-6 min*. * Innertemperaturen skall vara minst 70 °C.

Förvaring: DJUPFRYST Förvaring i frysutrymme (-18 ºC eller kallare) Bör inte frysas igen efter upptining.
Innehåll: Svenskt Bisonkött 60%, svenskt fläskkött 40%, salt, peppar.
Hållbarhet: se förpackning