Leverans & Frakt

Om din leverans:
– Leverans av gåvokort 
Gåvokorten levereras tillsammans med ett presentkuvert och levereras till dig 1 dag efter mottagen beställning, eller på önskat leveransdatum.


– Leverans av gåva
Leveransen sker med DHLs åkerier och levereras till dig mellan 08:00-18:00, i ett välisolerat stötsäkert emballage. Om det inte finns någon som kan ta emot leveransen, ställs paketet utanför din dörr. Om Ni bara valt torrvaror skickas en sms-avisering och paketet hämtas ut på närmaste DHL Service Point. Du kan då hämta ut paketet när det passar dig.

 

Leveransdagar
Våra leveranser sker onsdag-fredag, och vi levererar endast helgfria vardagar. Vi behöver din beställning senast kl.15:00 måndag, för leverans samma vecka (ons-fre). Om du ej är hemma vid leveranstillfället ställs paketet utanför din dörr.

Leveransvillkor

Det ingår endast en frakt på ditt gåvokort, så tänk på att använda alla dina poäng! Om leveransen går i retur till oss på grund av felaktiga adressuppgifter så kan vi skicka en ny leverans först när en ny fraktkostnad på 89 kr är betald. Kylvaror som returnerats kan vi inte skicka igen. Alla våra priser är exklusive moms. Moms tillkommer med 25% på frakten och 12% på gåvokorten.